Alles in je dagelijks leven nodigt je uit om eerlijk naar jezelf te kijken en daardoor bewuster van jezelf te worden: je woon- en of werkomgeving, de mensen in je leefomgeving, klachten, je eigen problemen of wensen etc. Toeval bestaat niet. Alles is een spiegel van jezelf. Deuren sluiten om nieuwe deuren te openen is JA zeggen tegenover jezelf en je ontwikkeling;

                        ~werk niet aan een ander maar aan jezelf~
Wat is Inner Spirits coaching?

Coachen is een proces waarbij de coach jou kan helpen om vanuit je huidige situatie (op gebied van: werk, relaties, conflicten of behoefte aan een verandering) de door jouw gewenste situatie te kunnen bereiken. Mensen helpen om eerlijk naar zichzelf te kijken,praten, oplossingen vinden en daarmee dichter bij hun kern te komen. Door te ontdekken en bewust te worden van dat wat op dat moment je eigen waarheid is, kun je erkennen, verwerken, transformeren en loslaten.
©2013 Praktijk Inner Spirits | Disclaimer - Voorwaarden
Wat doet een spiritueel coach?

Een spiritueel coach werkt intuïtief en heeft een adviserende rol, geeft helderheid en geeft de zorg die een ziel nodig heeft om te verwerken en geeft een duwtje in de rug door een lichtpuntje op jouw weg aan te reiken. Als coach ben ik iemand met een luisterend oor voor jou. Iemand die creatief en intuïtief met je meedenkt en die je een spiegel voorhoudt, zodat wat in je leven gebeurt meer duidelijkheid krijgt. Door coaching komen je Body, Mind en Spirit weer in balans . Eventueel met ondersteuning van behandelvormen zoals; EFT(Emotional Freedom Techniques), spiertesten, Reiki, reading, meditatie, massage, affirmaties of chakra healing.
Spirituele coaching geeft je de handvatten om bewuster vanuit zelfvertrouwen, innerlijke kracht en intuïtie te functioneren in het dagelijkse leven.
Verander je leven vandaag en reserveer vrijblijvend een intake gesprek. Naar aanleiding van dit informatieve kennismakingsgesprek kan een persoonlijk ontwikkelingsplan gemaakt worden.
Wat kan Inner Spirits coaching bieden?

Bewust worden van je zelf, dichterbij je zelf komen, jezelf ZIJN oftewel:

~ Return to your Inner Spirit~