Wat is Reiki?

 

Reiki betekent "Universele Levensenergie", de energie die ons altijd omringt en doorstraalt. Deze energie werkt helend op geestelijke en lichamelijke blokkades en heeft daardoor bij vele klachten en problemen een heilzaam effect.
Deze helende en liefdevolle energie wordt vanuit het universum - de bron van alle zijn - via handoplegging doorgegeven door mensen, die een kanaal voor Reiki energie zijn.

Voor wie?
 

Reiki leren kan in principe iedereen. Je hoeft er geen speciale vooropleiding voor te hebben of paranormaal begaafd voor te zijn. Wel is een open houding en bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken belangrijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De drie Reiki graden.

 

Reiki 1 is een basis cursus.
Waarin je leert Reiki te geven aan jezelf en aan anderen.


Reiki 2 is de vervolg cursus.
Hierbij kom je steeds dieper in contact met de energie, met name doordat je bij deze graad toegang verkrijgt tot de eeuwenoude

Reiki symbolen.
Door het visualiseren van de symbolen of het tekenen kan de energie versterkt worden. Je leert ook de energie op afstand te gebruiken.
 

Reiki 3 is de Mastergraad.
Is bedoeld voor diegenen, die een groot deel van hun leven willen wijden aan het onderwijzen en beoefenen van Reiki.


 

 

Praktische Gegevens:

 

De cursus Reiki 1,2 & 3 Master vindt plaats in 1 dag van 10.00 uur - 16.00 uur, inclusief koffie, thee en lunch. In kleine groepjes max. 4 personen of individueel.
Aan het einde van een cursus ontvangt elke cursist een officieel Reiki Certificaat en een handboek. Daarmee is de cursist officieel Reiki behandelaar.

 

Cursussen worden gegeven in mijn praktijkruimte in Hoofddorp. Cursusdata worden met u in overleg gepland.

 

©2013 Praktijk Inner Spirits | Disclaimer- Voorwaarden